Nyheter på hemsidan - Svenska Jägareförbundet

Uppsala län

Nyheter på hemsidan

Nu kan alla kretsar skicka in kommande aktiviteter och event enligt ett formulär så kommer det att publiceras på länets hemsida. Aktiviteten kommer då att synas i kalendern som ni ser på hemsidans högra sida. Detta för att visa varandra vad kretsen och länsföreningen har för aktiviteter inplanerade. Vi tror att det kan vara till nytta för medlemmen att få länets olika aktiviteter samlade på samma ställe.

2018-12-05

Så dela gärna med er av denna info till de i kretsen som sköter hemsidan (eller de som vill sköta detta). Formuläret är enkelt att fylla i och allt sker digitalt. Det kommer sen till länsföreningens webbansvarig som publicerar det så att det syns i kalendern.

Här finns formuläret-Kalenderhändelse till Jägareförbundet Uppsala

Fyll i formuläret enligt rubrikerna där. Har ni frågor kring detta så får man gärna kontakta mig:

sannagraan@gmail.com

Vänliga hälsningar Sanna, webbansvarig Uppsala Län