LM kuljaktstig 2019 - Svenska Jägareförbundet

Uppsala län

LM kuljaktstig 2019

Ännu en genomförd och mycket lyckad kuljaktstig har gått av stapeln i Försäter. Resultaten ligger under verksamhet/jaktskytte/resultat. Eller gå via länken nedan.

2019-10-07

Resultatlistorna för Försäterstigen ligger nu ute här.

Ett stort stort tack till alla fantastiska funktionärer och deltagare på vår Försäterstig i söndags!
Utan de trogna och glada funktionärer som lägger ner helt ideellt ovärderliga timmar som ni funktionärer/markörer för att vår jaktstig ska hålla måtten både vad gäller säkerhet och upplevelser skulle vi inte finnas!
Vi håller ut och arbetar för att vi fortsatt ska kunna erbjuda denna ovärderliga möjlighet för övning och upplevelser!
Vi ser fram emot att få möte er alla även nästa år för utan er som deltar i skyttet blir det heller ingen jaktstig!!
Kretsstyrelsen Jägareförbundet Hållnäs-Österlövsta Jvk/Barbro Nordberg"

Deltgande: Juniorer 6 st, Damer 16 st (5 ifjol), Öppen 85, YO 30 och Veteraner 26 (minskar) totalt 162 skyttar, 8 stationer, 24 skott totalt = och summan blir 3 880 skott avlossades en härlig söndag med perfekt väder, ömsom sol/moln och endast 1m/s i vind!