De jägare som kommer jaga vildsvin helgen den 26-28 november anmäler sig här - Svenska Jägareförbundet

Uppsala län

De jägare som kommer jaga vildsvin helgen den 26-28 november anmäler sig här

2021-10-19

De jägare som anmäler sig här kommer att vara med och jaga vildsvin i Tierp-, Älvkarleby samt Östhammars kommun den 26-28 november 2021. Dessa deltar då också i utlottning av priser från ett antal sponsorer. Det är också värdefullt för att se hur många jägare som kommer att vara ute på jakten.

Vi kommer att göra en utlottning med priser på de som deltar under dessa dagar. Det gör också att vi får en uppfattning om hur många som deltar. Du behöver då anmäla dig som jägare för matt vara med om utlottningen vilket du gör på detta formulär för att vara med på utlottningen.

Här anmäler du dig som jägare att du ska deltaga på jakten

Efter jakten vill vi också kunna summera hur många vildsvin som fälldes under dessa dagar.

Även efter jakten är det bra och få en rapport hur det gick med antal fällda vildsvin. Vi vore mycket tacksamma om Ni kunde rapportera här hur jakten gick.

Anmälan av resultat av jakten med antal deltagare samt antal fällda vildsvin

Vildsvinshelg priser 2021

Följande priser finns med i utlottningen av de som deltar vid vildsvinshelgen i Älvkarleby-, Tierps och Östhammars kommuner.

Interjakt Uppsala 5 st presentkort

Karlssons jakt Interjakt Enköping 5 st presentkort

Almunge hundcenter 1 timme med egen hund i vildsvinshägnet

Jägareförbundet Uppsla län – 2 st kokböcker Sv. Jägareförbundet