Västmanland

Ungdomsansvarig Länsförbundet Västmanland. Elin Sunesdotter. Foto: Privat

Ny ungdomsansvarig i Västmanland

Äntligen är funktionen som Ungdomsansvarig på länsförbundet tillsatt. Vi välkomnar Elin Sunesdotter till besättningen i Västmanlands Jägareförbund

2017-12-04

Vi har sökt med ljus och lykta och till slut lyckades vi hitta vår nya Ungdomsansvariga på länsförbundet i Västmanland. Vi är därför extra glada att välkomna Elin Sundesdotter på posten.

Elin är 34 år och bor i trakterna runt Västerås tillsammans med sambo och hund. Hon kommer ursprungligen från Jämtland där hon också har jaktmark tillsammans med släkten. Hon har även i flytten till Västerås lyckats skaffa ny jaktmark runt Västerås. Hon innehar för närvarande en jaktlabbe som används bland annat till spår och eftersök.

Elin arbetar i skogsbranchen och är en van organisatör, varför vi tror hon kommer att lyckas bra med uppgiften.

Välkommen Elin och lycka till!