Flera kretsmästerskap i eftersök - Svenska Jägareförbundet

Västmanland

Foto: Tomas Johnsson

Flera kretsmästerskap i eftersök

Klubbmästerskapet i Eftersök för kretsarna Västerås, Surahammar och Hallstahammar-Köping

2019-07-07

Kretsmästerskapet i Eftersök för kretsarna Västerås, Surahammar och Hallstahammar-Köping har genomförts och 7 ekipage anslöt med sina hundar.  Däribland även en junior som tävlade men ett anlagsspår medan övriga gick öppenklasspår.

Morgonen inleddes mulet men efterhand klarnade vädret och det blev en fin vårdag i skogen. Ekipagen kämpade väl och efter genomförda spår samlades vi runt brasan med kaffe, korv och intressanta diskussioner om hur och varför det gick som det gått på våra spår.

När dommarkonferensen var avklarad redovisades bedömningen av respektive spår och följande vinnare korades i respektive krets;

Västerås: Maria Asplund med Grand Basset Griffon Veenden Saga

Surahammar: Göran Andersson med Bayraren Balder

Hallsta-Köping: Tomas Johnsson med Vachteln Ollie

Tävlingen genomfördes på Forsby gårds marker och vi vill rikta ett varmt tack till Carl Shartau för att vi får vara på markerna!

Thomas Johnsson