Hela Jakthunden - Svenska Jägareförbundet

Västmanland

Hela Jakthunden

Veterinären och föreläsaren Anna Pamuk håller ett viktigt och intressant föredrag om jakthundars hälsa, fysik, skador och sjukdomar.

2020-02-13

Datum och tid: Tisdag den 10 mars 2020 18.30-21.30.

Plats: Brunnby Gård, Västerås - Fri parkering

Kostnad 150 kr per person.

Föranmälan gäller via denna länk:

Anna tar utgång i sin erfarenhet som veterinär och jakthundsägare, vilket hon nu samlat i boken Hela Jakthunden – en guide för jakthundsägare.

Föreläsningen varvar praktiska kunskaper inom förstahjälpen med frågor om foder, avel och sjukdomar.

- Hur ska vi göra för att ge hunden rätt förutsättningar för jakten?

- Hur ska vi träna och utfodra?

- Hur vet vi att hunden är frisk inför jaktsäsongen?

- Hur visar en jakthund att den inte mår bra?

- Och hur ska vi agera om olyckan är framme i fält eller skog långt från veterinär?

Du som åhörare kommer få med dig nya kunskaper, hjälp i din fortsatta träning, konkreta tips kring hundhälsa och förhoppningsvis också en och annan ögonöppnare.

Boken kommer att kunna köpas ihop med ett studiematerial för fortsatt och fördjupad inlärning I hundklubben, kretsen, jaktlaget eller kompisgänget.