bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Västmanland

Inbjudan till Arboga-Kungsör Jaktvårdskrets Kretsmästerskap i viltspår 4e Juni

Alla kretsarna i Västmanland inbjuder till ett mästerskap i viltspår där vinnaren i varje krets kommer att få representera sin krets i länsmästerskapet för eftersök som kommer att gå av stapeln 12e juni. Vinnaren i länsmästerskapen går vidare till regionmästerskapet.

2022-05-31

Kretsmästerskapet består av ett öppenklass viltspårprov och genomförs på samma dag för alla deltagarna i kretsen. Godkända Viltspårsdomare av SKK kommer att döma spåren. Alla hundar är välkomna att starta.

När alla ekipagen har kommit tillbaka från skogen så kommer det att bjudas på en lättare förtäring medan domarna har sin konferens för att utse vinnaren.

 

Det kostar 250kr att starta som betalas på plats till domaren.

 

Vill man även att resultatet registreras på SKK kostar det ytterligare i 150:- . Det är inget tvång att registrera på SKK utan ditt eget val. Meddela i så fall i anmälan.

 

Har man en blandrashund så går det att ordna en tävlingslicens hos SKK ifall man vill att resultatet skall registreras på SKK. Det tar någon vecka att få tävlingslicensen så var ute i god tid. Kan vara bra ifall man vill ha något typ av bevis på att hunden är tränad på att följa ett viltspår.

 

Sista anmälningsdag är 2a juni. Har du några frågor så går det bra att ringa. Det du skriver i mejlet är dina kontaktuppgifter och vad din hund heter och ras. Ifall du vill att provet skall registreras på SKK skriver du det också så får du mer information om hur du skall göra då.

 

  • Plats: Arboga jaktlags grillkåta, Google maps nål skickas till deltagarna.
  • Tid: 10:00
  • Kontakt: Kristoffer Göransson 076 945 3612 , kg@acdcelektro.com

 

Välkomna!

 

Tillbaka till överblick