Hotell eller B&B mitt i vackra Sörmland 

Mitt i Sörmland finner du Öster Malma hotell och B&B. Endast 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Stockholm-Skavsta flygplats. Du övernattar med en rogivande inramning av den vackra sörmländska naturen alldeles inpå knutarna.

Vi lovar, frestelsen till en uppfriskande promenad  är stor innan det är dags för frukost i Lagårns restaurang. På frukostbuffén finns självklart bland annat kallskuret viltkött från vårt egna viltslakteri. 

Hotellboende i Röda Längan 

En kort promenad bort på den grusade gången från slottet ligger Röda Längan. Här har vi 33 trivsamma hotellrum. Här i Röda Längan avrundar du som vill också dagen med ett besök i vår relax samt bastubad, men framför allt vaknar du utvilad och omgiven av ett sällsamt lugn. 

B&B i slottsflyglarna 

Det är något speciellt att somna in, och för den delen vakna upp, under de bastanta takbjälkarna. När du sedan kikar ut genom fönstret på morgonen ser du dimman lätta över Malmasjöns vattenspegel.

I denna atmosfär kan vi erbjuda 35 bäddar i olika flerbäddsrum. Du kopplar av i slottsflygelns sällskapsrum. Vill du, så finns möjlighet att laga egen mat i köket. Sänglinne kan du ta med eget, eller hyra på plats. 

Logipriser >> Mer info 

Tillgänglighetsbeskrivning för rörelsehindrade >> Mer info  

Fakta om Röda Längan

30 dubbelrum och 3 enkelrum
Två separata sängar i varje rum
Gratis WiFi 
TV i varje rum
Gemensam bastu och sällskapsrum på källarplan
Husdjur är välkomna i 9 av rummen, här finns det madrass, filt och vattenskål