Fest och bröllop mitt i Sörmland 

Restaurang Lagårn  

En stilren inredning med trämöbler och ekgolv, och en vacker solid långvägg i tegel som bevarats från tiden på Lagårn var just ladugård - tillsammans bildar de den där sköna kontrasten som gör att Restaurang Lagårn passar varje fest. En stor restaurang som är tacksam att dekorera och ger festen den personliga prägeln. Med plats för inte mindre än 300 gäster öppnar sig många möjligheter till både bröllopsmiddagar och personalfester.

Tillgänglighet: I Lagårn ligger restaurangen på entréplan.

Öster Malma slott

Börja med en drink på slottsgården och mingel med hänförande utsikt ner mot Malmasjön. Samtidigt dukar serveringspersonalen upp för måltiden i den vackra gamla slottsmatsalen. Här tar vi emot 74 gäster i en furstlig atmosfär under de tunga kristallkronorna.

Några timmar senare, efter kaffet förstås, har ni möjlighet att en trappa upp bjuda upp till dans på klassiskt trägolv i Stora Salen. Eller om ni hellre låter gästerna följa med på en historisk guidning av slottet med visning av allt från H.K.H Prins Gustav Adolfs jakttroféer till de målade tapeterna från 1700-talet.

En trappa ner i slottets svala källarvalv vittnar de blankslitna stengolven om ett slott med sekelgamla anor, och jakttroféerna på väggarna skvallrar om många lyckade jakter i den sörmländska bygden.

Här hänger du i baren eller smyger in med vännerna i något av de mindre angränsande rummen. Du har också chans att utmana kompisarna på dart eller varför inte ett parti biljard.

Tillgänglighet: Slottet är kulturmärkt, byggt under slutet av 1600-talet, vilket bland annat innebär att det är höga trösklar och trappor i hela huset. Hiss finns inte.