Öster Malmas slottsmenyer

Minimum 15 personer för beställning.
Kontakta receptionen för prisuppgift. 

Förrätter
* Gravat älginnanlår med caesardressing och Torpestakrutonger.
* Paté på fasan med picklade grönsaker och rårörda cognacslingon.
* Blinier med Kalixlöjrom, vispad crème fraiche och rödlök.
* Gravad och sotad regnbågsfilé med Västerbottenostpaj och dressing på    cidervinägersenap.
* Tartar på rådjur med färska rödbetor, kapris och parmesanflarn.

Huvudrätter
* Parmesanöverbakad kotlettrad av vildsvin med ugnsbakade cocktailtomater och friterade potatiskroketter.
* Timjanstekt dovhjortsrygg med enbärskryddad morotspuré, potatis- och gräslökskaka samt rostad vitlökssky.
* Kronhjortsmedaljonger med smörstekt Karl Johan-svamp, bondbönor, jordärtskockssås och rösti.
* Helstekt älginnanlår med honungsglaserade rotfrukter och ragu på puylinser och vildsvinsbacon.
*Fasanwallenbergare med persiljerotspuré, rårörda lingon och skogssvampsås.

Desserter
* Choklad- och nougattårta med flädermousse och citrussallad.
* Hallonbavaroise med lakritstäcke och maräng.
* Hjortronparfait med nötkrokant och rårörda bär.
* Chokladterrin med mangosorbet och vaniljyoghurt.

Självklart kan du i samråd med vår köksmästare själv sätta ihop menyn och ge middagen din egen personliga prägel.