Inbjudan Ungdomsjakt - Svenska Jägareförbundet

Emelie Nilsson

Inbjudan Ungdomsjakt

2019-12-27

Unga Jägare Halland i samarbete med Falkenberg- och Halmstads jaktvårdskrets bjuder in till jakt måndagen den 6:e januari 2020.

Vi jagar småvilt enligt jakttidtabellen (ffa. rådjur, hare, räv, fasan) med stötande hundar i närheten av Halmstad.

Krav för deltagande är medlemskap i Svenska Jägareförbundet, att du har löst statligt jaktkort samt du innehar licens för det vapen du jagar med. Endast hagelvapen är tillåtet.

De som inte har eget vapen är varmt välkommen för att gå med i drevet, med hundförare eller i mån av plats uppsiktsjaga.

Begränsat antal platser. Ungdomar upp till 25 år, nya/marklösa jägare och kvinnor har företräde.

Mer information lämnas vid anmälan. Anmälan och frågor till sjfhall.ungdom@gmail.com.

God Jul och Varmt Välkomna!