Information från Jägareförbundet Hallands styrelse - Svenska Jägareförbundet

Mostphotos

Information från Jägareförbundet Hallands styrelse

2020-03-23

Information från Jägareförbundet Hallands styrelse den 22 mars.

Styrelsen följer folkhälsomyndigheternas råd och anvisningar ang. folksamlingar och vad förbundsstyrelsen rekommenderar dagligen.

Vi verkar för att genomföra stämman i andra delen av maj men det får framtiden utvisa huruvida styrelsen kan ta beslut om nytt datum för årsstämman.

Den 15 april går mandatet ut för styrelsen enligt stadgarna därför planerar styrelsen att fr.o.m. den 6 april i samband med styrelsemöte att övergå i en interimsstyrelse fram tills vi kan genomföra jägareförbundet Hallands årsstämma.

Förbundsstyrelsen har flyttat fram den nationella årsstämman till augusti för att ge tid åt länsföreningarna att kunna genomföra sina stämmor.

Styrelsen kommer att uppdatera informationen till våra medlemmar fortlöpande ang. samhällsutvecklingen kring coronavirusets epidemi.

Fram tills att vi kan genomföra vår årsstämma hoppas jag att samtliga medlemmar tar sitt samhällspliktiga ansvar för att förhindra fortsatt spridning av coronaviruset.

Ordförande Fredrik Jonsson