Jakt Galan - Svenska Jägareförbundet
bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Fotograf: Erik Ardelius

Jakt Galan

lördagen den 23 november kl 00:00,

Premiärupplagan av galan hålls den 23 november 2019 och gäller bedrifter under jaktåret 2018-2019 Klasser att nominera i: Årets jägare Årets nya jägare Årets eldsjäl Årets viltvårdare Årets eftersöksjägare Årets jakthund Årets jakthundsuppfödare

KALENDER

Tidningen Allt om jakt och vapen är initiativtagare till Jaktgalan. Svenska Jägareförbundet är medarrangör.
– Självklart vill vi vara med och visa upp och hylla jaktliga förebilder eller vanliga jägare som gjort något extra, säger Magnus Rydholm.
Allting information kring galan finns att läsa om på sajten: jaktgalan.se.
– Tanken är att vi jägare ska nominera olika kandidater inom ett antal olika klasser. Men passa på. Nomineringen stänger den 31 augusti. Därefter blir det en omröstning på nätet.
Och sedan blir det en gala med röd matta och vita dukar på Sundbyholms slott den 23 november där vinnarna får fina pris.
Förbundet hoppas att Jaktgalan ska bidra till att sprida kunskap till allmänheten om vad jägarna gör. Att galan bidrar till att synliggöra allt viktigt som vi sysslar med.
– Det finns naturligtvis jättemånga jägare som är värda uppskattning. De är fler än vad som kan prisas i år. Men det fina är att Jaktgalan är tänkt att bli ett årligt evenemang. Så det kommer nya chanser att visa upp goda förebilder, säger Magnus Rydholm.

Klasser att nominera i:

  • Årets jägare
  • Årets nya jägare
  • Årets eldsjäl
  • Årets viltvårdare
  • Årets eftersöksjägare
  • Årets jakthund
  • Årets jakthundsuppfödare

Läs mer här länk till förbundsnyheten>>> En jaktgala som ska hedra och visa upp jägarna

 

Läs mer eller nominera din jaktkompis här på >>> jaktgalan.se

lör 23 nov 00:00

2019-07-14 2019-07-14