Tinnas minnesfond - sista dag att ansöka - Svenska Jägareförbundet

Tinnas minnesfond - sista dag att ansöka

torsdagen den 30 december kl 12:00,

Tinnas minnesfond är etablerad med Svenska Jägareförbundet Jönköping som förvaltare.Bidrag ska kunna utgå oavsett länstillhörighet Minnesfondens verksamhet är baserad på gåvor från privatpersoner, företag och organisationer.

KALENDER Hundgruppen Jägareförbundet Jönköping

Tinnas minnesfond är etablerad med Svenska Jägareförbundet Jönköping som förvaltare. Bidrag ska kunna utgå oavsett länstillhörighet Minnesfondens verksamhet är baserad på gåvor från privatpersoner, företag och organisationer.

Fonden ska förvaltas under tio år och efter det avslutas. Fonden stängdes för bidrag den 21 oktober 2012

Prioriterade ämnesområden är jakthund, eftersök och säkerhet Beslut om utdelning fattas av Jägareförbundet Jönköpings hundgrupp och Sten Johansson. Beslut kan inte överklagas.

Berättigad sökande är läns- och kretsorganisation i Svenska Jägareförbundet, övriga organisationer och privatpersoner som jobbar med jakthund, eftersök och säkerhet.

Ansökan ska vara tillhanda senast den 31 december. Märk ansökan "Tinnas minnesfond".

Skickas till ulrika.egerhall@gmail.com

Hundgruppen Jägareförbundet Jönköping