Jönköpings län

Välkommen till bion där du bestämmer hur filmen slutar

”Är du jägare i Jönköpings län? Bli då medlem i Svenska Jägareförbundet och få gratis skjutning på biografen på Jaktia Jönköping! På plats finns även styrelsen och jaktvårdskonsulenten och bjuder på fika.”

2020-07-01

Alla som blir nya medlemmar i Svenska Jägareförbundet under juli och augusti kan hänga på och skjuta och träffa styrelsen i Jönköpings län.

För att få ta del av detta erbjudande så måste man vara helt ny medlem och swisha in betalningen 600:- för ordinarie medlem 300:- för ungdom (upp till 25 år) eller 300:- för medlem utan tidning. till 123 6261 986 och signerar betalningen med ”Jönköping + personnummer”.

qr.svg

image4i9ss.png

(det gäller alltså inte oss som betalar vår årliga avgift). Kampanjen gäller under juli och augusti månad. Vi kommer att gå in i medlemssystemet och kolla vilka som blivit medlemmar och sedan kontakta dem om tid för skyttet.

Läs gärna mer om skjutbiografen på Jaktia Jönköpings sida. https://bit.ly/2YLNERD

Bli medlem nu

swisha1.jpg