Spårträning - Svenska Jägareförbundet

Jönköpings län

Fotograf Marie Berglind

Spårträning

Under våren har mycket verksamhet legat nere men våra hundar behöver träning. Så på många av länets hundkurser har det varit en hel del verksamhet. Hundgruppen har bland annat träffats på Skedhult och de bjuder in till fler träffar under hösten.

2020-08-09

Under våren och sommar genomförs spårträning på Skedhult för alla medlemmar en gång i månaden. Vid träff förra veckan stod regnet som spön i backen men vi var ändå 10 stycken som trotsade vädret och var ute i skogen. Både svåra och lättare spår genomfördes samt intaget men kaffet fick bli på Skedhults trappa. Medlemmar från hela länet deltog. Om någon mer är intresserad så kör vi igen den 27/8 och den 24/9 . Vid frågor hör av er till Marie Berglind 070 – 512 03 84.