Jakthundsgruppen i länet och Linda, Joakim Andersson från Jakthundsdressyr anordnade en kurs för intresserade hundägare. - Svenska Jägareförbundet

Foto Marie Berglind

I lördags den 24 april anordnade hundgruppen i Jönköpings län en hundaktivitet med Linda och Joakim Andersson från Jakthundsdressyr för intresserade hundägare.

En fin vårdag även om luften var lite kall.

Där många raser medverkade med hundägare och fick information om olika träningstips inom lydnad, apportering och viltspår.

Mycket tips lärdes ut och alla fick prova de olika momenten för att sedan gå vidare med vad den egna hunden behövde lära sig eller förbättra.

Både hundar och mattar och hussar hade en trevlig dag och alla var mycket nöjda samt trötta på kväll

Hundgruppen Jönköpings län

Marie Berglind 210424 svart hund.jpgMarie Berglind omskuren.jpg