Kretsmästerskapsfinal och Länsmästerskap i jaktskytte 21 augusti - Svenska Jägareförbundet

Kretsmästerskapsfinal och Länsmästerskap i jaktskytte 21 augusti

Nu räknar vi med att jaktskyttetävlingarna kommer att kunna genomföras som planerat Vi följer fortsatt folkhälsomyndighetens rekommendation och skulle deras bedömning av läget ändras kan tävlingen komma att ställas in.

Utlottad vinst 2018

Arrangören meddelar vilka dicipliner som ingår i Km finalen och Lm i jaktskytte senast 2 månader innan tävlingsstart.

Man får skicka de 5 bästa i varje klass till km finalen.

Kretsmästerskapsfinal och Länsmästerskap i jaktskytte 2021 anordnas i Aneby av Anebyortens jaktvårdsförening lördagen den 21-augusti

Välkomna till Länsfinalen i jaktskytte samt kretsmästerskapsfinalen

Tid: 2021-08-21

Plats: Anebyortens Jaktvårdsförening

Kontaktperson: Niklas Östlid    072 23 15 400

Anmälan 09:00-10:00

Linjesporting. Det krävs att man har en nummerlapp på ryggen. (Se Eksjönejdens hemsida angående Linjesportingen.)

LM i jaktskytte kommer avgöras i följande grenmoment.

Kretsmästerskapsfinalen avgörs i följande grenmoment.

Länsmästare kommer att utses individuellt och i lag kretsmästerskap

Startavgift ej fasställd : -

Serveringen hålls öppen på klubben till humana priser.

Jägarförbundet Aneby hälsar er varmt välkomna

Lycka till

Samordna i god tid med

Medaljansvarig länstävlingar

Ingvar Arvidsson

Ledamot länsföreningen

Ansvarsoråde Skytte Jaktvårdskrets Gnosjö ->23 Björsgatan 9 33573 Hillerstorp

Ingvar Arvidsson

Medaljer för kretsmästerskap i jaktskytte i Jönköpings län

Kretsarna ansvarar själva för att beställa medaljer till sina egna kretsmästerskap.

KM-medaljer i Brons, Silver och Guld för kretsens KM.

Jaktskytteplaketter i Guld (ograverade) kan också beställas för ev delning till Bästa Dam, Bästa Junior m fl

Kontakta i god tid

Medaljansvarig för kretsarna

Maria Augustsson

Administration för länen Kalmar och Kronoberg

Maria Augustsson

Här under finner ni material som skall vara användbart till ert egna Kretsmästerskap och till Kretsmästerskapsfinal och Länsmästerskap i jaktskytte.

2018-07-24 2021-06-18