Föreläsning med Elias Turesson på Staby Gårdshotell i Högsby, Älgförvaltning och jakt. - Svenska Jägareförbundet

Foto:Mostphotos

Inbjudna till föreläsningen är alla styrelseledamöter från älgskötselområdena inom Emåns älgförvaltningsområde. Även andra intresserade får komma i mån av plats, detta är ett samarbete mellan Oskarshamn, Mönsterås och Högsbys jaktvårdskretsar.

Elias Turesson, jaktvårdskonsulent från Kronobergs län föreläser tisdagen den 7 maj klockan 18:30 på Stabygården, Högsby.
Elias kommer att prata om älgförvaltning samt administrativa regler kring älgjakten.

Inbjudna till föreläsningen är alla styrelseledamöter från älgskötselområdena inom Emåns älgförvaltningsområde. Anmäl hur många ni kommer på mail till Martin Sahlberg, martin_sahlberg@telia.com senast 2 maj.

Arrangörer är Oskarshamn, Mönsterås och Högsby Jaktvårdskrets.

Välkomna.

2019-04-28 2019-04-28