Kalmarsunds jvk medverkar under Bonde på Stan även detta år. - Svenska Jägareförbundet

Foto:Erica Lindquist

Kalmarsunds jvk medverkar under Bonde på Stan även detta år.

Kretsen kommer under fredagen att träffa skolungdomar och under lördagen är det allmänheten som är publiken.

Foto:Erica Lindquist

Liksom tidigare år samverkar Kalmarsunds jaktvårds krets med NVR, Studiefrämjandet, Smedjeviksgruppen och andra aktörer för att kunna sprida information och kunskap om jakt, viltvård och våra insatser för viltet i Sverige.

Målgruppen skolungdomar är viktig och man har tillsammans med Studiefrämjandet tagit fram en del material som är lätta att skapa intresse och diskussion kring.

Det kommer också pratas mycket om vikten av Nationella Viltolycksrådet och givetvis om Jägareförbundet och hur vi kan påverka jakten i framtiden. Eventuellt kan det slås i en och annan spik i viltvårdande syfte...

Varmt välkomna att söka upp oss i stan på lördad den 18/5 från kl 10.00.

2019-05-08 2019-05-08