Kalmar län

Full fart på länets JAQT grupp!

Den 8:e juni hade Kalmar läns JAQT grupp sin numera, årliga hagelskyttedag på Högsby jsk:s trevliga bana i Ryckhult.

2014-06-17

Ett tio-tal tejer/damer slöt upp för att få tips och råd om sitt skytte och sina vapen.

Som vanligt var det fantastiskt väder, duktiga funktionärer och trevligt folk!

Vi sköt på rörligt markmål, jägarduvan och trap. Massvis med goda råd av instruktioner gjorde att alla, oberoende av hur mycket man skjutit tidigare fick fina resultat och var väldigt nöjda!

Det var väldigt roligt att se ett flertal yngre och helt nya jägare/skyttar och medlemmar i förbundet!

Vi lämnade Ryckhult efter flera varma  timmar, glada, fikamätta, solbrända och framför allt -som lite bättre hagelskyttar!!!

Detta var årets tredje JAQT event och vi kör vidare med kulskytte på samma bana den 19:e juli och den stora hunddagen i Glosebo den 10:e augusti! Har ni frågor och vill med? Kontakta Erica på mail här!