Kretskonferens i Högsby - Svenska Jägareförbundet

Kalmar län

Foto: Bill Nelson

Kretskonferens i Högsby

Jakten på framtiden stod högst upp på agendan när Kalmar läns jaktvårdskretsar möttes på Stabygården i Högsby för kretskonferens.

Jaktvårdskonsulent Karin Stoeckmann, Region chef Jihm Forsberg och Länsordförande Annika Brodin

Foto: Bill Nelson

2018-12-05

Regionchef Jihm forsberg inledde konferansen och hälsade alla välkomna.

Det stora arbetet med -Jakten på framtiden- gicks igenom och diskuterades.
Vilka utmaningar står vi inför i länet?
Hur ser det ut på kretsnivå?
Det är av stor vikt att få träffas i detta forum och utbyta tankar och ideer för att få kretsarnas arbete att gå framåt.

Jaktvårds konsulenterna Karin Stoeckmann och Fredrik Zethraeus var också på plats och Karin informerade om den nya satsningen -Ung Jägare- och hur vi skall implementera detta i vår region.

Länsordförande Annika Brodin gick igenom -Jakten på framtiden ur vårt lokala perspektiv och vi diskuterade hur och med var vi kan börja.
Det var mycket givande diskussioner om både högt och lågt men vi kan nog alla vara överens om att, jakten på framtiden ser ljus ut!