Jägareförbundet Kalmar län har haft årsstämma - Svenska Jägareförbundet
MasterPage.Master

Kalmar län

Jägareförbundet Kalmar län har haft årsstämma

Onsdagen den 3 april hölls det, traditionsenligt, årsstämma med Jägareförbundet Kalmar län på Staby Gårdshotell, Högsby

Bo Sköld delar ut förtjänsttecken i silver till Martin Sahlberg. Foto:Bill Nelson

2019-04-08

Förhandlingarna föregicks som alltid av en god måltid och samtliga 53 ombud samt inbjudna gäster och förtroendevalda samlades kl 19.00 för förhandlingar.

Från förbundet var både vår nya Regionschef i syd Mariana Skoglund och Generalsekreterare Bo Sköld på plats och presenterade sig och förbundets planer för framtiden.

Det delades ut ett förtjänsttecken i silver till Martin Sahlberg, Högsby och också Råbocken delades ut till Lars-Göran Danielsson  och Ingemar Nilsson för deras förtjänstfulla insatser för jakten, viltet och medlemmarna.
Även Bo Sköld tilldelades en Råbock av Ordförande Annika Brodin.

Mycket av stämman kom att handla om just framtiden, det stora arbetet Jakten på Framtiden och om medlemsvård. Positivt är att Svenska Jägareförbundet ökar i antal medlemmar och likaså Kalmar län ökar, en stor del av ökningen står glädjande nog kvinnorna för.
Det var en positiv stämning och stämman påräglades av framtidstro och stolthet.

Stolt medlem och jägare som parollen är!

Erica Lindquist, sekreterare Jägareförbundet Kalmar län