Kalmar läns ekipage tog hem segern i regionsmästerskapet i eftersök - Svenska Jägareförbundet

Kalmar län

Kalmar läns ekipage tog hem segern i regionsmästerskapet i eftersök

Söndagen den 4/8 samlades 6 ekipage ifrån region syd på stora Segerstad naturbruksgymnasium utanför Reftele Jönköpings län. För att tävla i eftersök. Ifrån Kalmar, Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping, och Östergölands län kom deltagarna.

2019-08-07

Efter att alla momenten var genomförda så stod Michael Olsson som segrare med Månhöjdens Bilbo som representerade Kalmar län. På andra plats kom Joakim Norrbin med Sigge från Östergötland.
Tredje platsen kneps av ett dubbel ekipage bestående av Joakim Persson och Lars Svensson Blekinge.
Det var ett digert prisbord och alla fick priser. Dagen avslutades med smörgåstårta.

Grattir till Mickael och Bilbo från oss i Kalmar län!