Jägareförbundet bjuder in till en kväll om Afrikansk vildsvinsfeber i Kalmar - Svenska Jägareförbundet

Kalmar län

Foto:Mostphotos

Jägareförbundet bjuder in till en kväll om Afrikansk vildsvinsfeber i Kalmar

Vad händer om den Afrikanska vildsvinsfebern kommer till oss i länet? Hur kan vi skydda oss? Hur kommer det påverka oss naturbrukare?

2019-12-19

Tillsammans med LRF, Länsstyrelsen och Studiefrämjandet arrangerar Jägareförbundets sydligaste kretsar i Kalmar län en informationskväll om Afrikanska vildsvinspesten som sprider sig i Europa.
Länsveterinär Lilian Lange från Länsstyrelsen, Bodil Elmhagen, Svenska Jägareförbundets nationella forskningskommunikatör samt Jaktvårdskonsulent Jesper Einarsson funktionsansvarig för vilt och fauna i region syd kommer att informera och föreläsa under kvällen.

Inget krav på medlemsskap och föreläsningen är öppen för alla intresserade men föranmälan krävs på grund av begränsat antal platser.

Var: Jenny Nyströmskolans aula i Kalmar (vid ishallen)
När: Tisdagen den 14 januari klockan 18:30
Hur: Kostnadsfritt men föranmälan krävs via  www.studiefrämjandet.se/67069

Inbjudan med tid, plats och hur du anmäler dig ser du annars i bilden ovan.