Informationskväll inför licensjakten på säl i Kalmar län - Svenska Jägareförbundet

Kalmar län

Foto:Niklas Liljebäck

Informationskväll inför licensjakten på säl i Kalmar län

Nu är det dags för licensjakt på säl längs den östra kusten. Många har gått säljaktsutbildningarna för Svenska Jägareförbundet och står i startgroparna inför jaktstarten den 20 april.

2020-04-13

Då vi vet att jägarkåren är väl förberedd och väl utbildad inför jaktstarten vill vi ändå erbjuda en sista informationsträff och frågestund med en auktoritet på området, Sven-Gunnar Lunneryd.

Jägareförbundet Kalmar län och Studiefrämjandet samverkar kring detta arrangemanget. Det går bra att anmäla sig till informationsträffen även om man inte ska jaga säl just nu men funderar på det.
Det är kostnadsfritt men förbehållet medlemmar i Svenska Jägareförbundet.

Träffen hålls helt digitalt men är väldigt lätt att ansluta till och att lyssna på. Den är direktsänd och det finn utrymme för en frågestund gällande regelverk och annat man funderar på.
Missa inte chansen.

Gå in på den markerade länken nedan för anmälan och mer info.

Anmälan sker via denna länk.