Rävlocksjakt för ungdomar i Kalmar - Svenska Jägareförbundet

Kalmar län

Rävlocksjakt för ungdomar i Kalmar

I samband med jaktstart på räv arrangerar Svenska Jägareförbundet tillsammans med länsföreningarna i södra Sverige rävlocksjakt för ungdomar. Genom detta vill vi visa våra medlemmar, framför allt unga medlemmar, vår uppskattning men även locka fler ungdomar till att bli medlem i Svenska Jägareförbundet. Arrangemanget bör riktas till de ungdomar som har tagit jägarexamen.

2021-07-06

De länsföreningar som väljer att vara en del av arrangemanget möjliggör för mark att jaga på. I Kalmar län finns platser i bland annat Högsby, Kalmar och Mörbylånga. På dessa marker kommer de som anmält sig beredas plats för rävlocksjakt. Under lockjakten uppmanas ungdomarna att ta bilder och publicera på Facebook och i bilden tagga länsföreningen, Svenska Jägareförbundet och tre vänner. Gör de det har de chans att vinna ett skyttebiobesök för sig själv och tre kompisar.

Anmälan och info finner ni HÄR:Utskick Kalmar annons rävlocksjakt.pdf