Emmaboda jvk hade fullt upp på Långasjöjakt och skördemarknad - Svenska Jägareförbundet

Kalmar län

Foto:Roger Gustafsson

Emmaboda jvk hade fullt upp på Långasjöjakt och skördemarknad

Lördagen den 16:e oktober var det Långasjö jakt och skördemarknad. Emmaboda jaktvårdskrets hade fullt program att erbjuda besökarna som också var rekordmånga!

2021-10-18

Emmaboda jaktvårdskrets deltog på Långasjö jakt och skördemarknad i lördags.
Det var trevligt nog publik rekord så många besökte oss under dagen.
Vi var sju medlemmar/förtroendevalda som hjälptes åt från kretsen med allt från att blåsa ballonger till att dela ut broschyrer och förklara vår verksamhet.
I vanlig ordning hade vi med oss våra hundar som givetvis är publikmagneter. Även veterinär fanns på plats för spontana frågor från besökare, tillsammans med trafikeftersöksekipage från NVR.
Vi i Emmaboda jaktvårdskrets vill passa på att tacka arrangören, skördebesökarna och alla som ställde upp i kretsen.

Mvh Roger Gustafsson Emmaboda JVK