Kalmar län

Foto:Madeleine Lewander

Nu är det snart stopp för inrapportering av fällt vilt för den gångna säsongen!

Den 19 oktober klockan 08:00 är det dead line för inrapportering av fällt vilt för säsongen 2020-21. Det är ett av de viktigaste verktygen vi har som jägare. Med dessa siffror kan vi visa vilket bra jobb vi gör och hur våra viltstammar mår över tid.

2021-09-29

Vikten av att rapportera kan inte nog tjatas om.
Fråga era jaktkamrater och jaktgrannar om man verkligen har rapporterat in i Viltdata eller via WeHunt.
Är ni osäkra så kontakta jaktvårdskonsulent eller er viltrapportör och ställ frågan.
Det är viktigt för att vi ska få behålla våra jaktbara vilt samt våra jakttider att vi visar att det faktiskt fälls vilt i kategorin övrigt, alltså inte älg, hjortvilt eller vildsvin.

Tillsammans kan vi visa att Svenska Jägareförbundets medlemmar vårdar det vilda!