Kalmar län

Elis Wahlman tilldelas stipendiet av Bill Nelson och Conny Jakobsson

Första stipendiet från Jägareförbundet Kalmar län utdelat till student från Jaktgymnasiet i Gamleby.

Under torsdagen var det student för tredjeårseleverna vid Jaktgymnasiet i Gamleby. Jägareförbundet Kalmar län har instiftat ett stipendium att utdelas till en elev som utmärkt sig under utbildningen.

Foto:Bill Nelson

2022-06-10

För första gången delades det nyinstiftade stipendiet ut under studenernas avslutningsceremoni.

Utnämningen görs av Jägarförbundet Kalmar läns representant, tillsammans med Västerviks norra jaktvårdskrets och skolans kollegie.

Stipendiet tilldelas för 2022 Elis Wahlman, med motiveringen bland annat:
-Att Elis Wahlman under sin treåriga utbildning på skolans jakt och viltvårds program visat ett stort intresse för kursen och dess innehåll samt varit en inspiration både för studiekamrater och lärare. Elis är en mycket god ambassadör för jakten och jägarna.

Det är med stolthet vi överlämnar diplomet och de 5000 kr som stipendiet består av och önskar Elis all lycka till på Dianas stigar i framtiden.

//Styrelsen för Jägareförbundet Kalmar län.
stip korr.jpg