Kalmar län

Vad tycker just ditt parti om aktuella jaktfrågorna under utfrågningen i Almedalen?

Svenska Jägareförbundets arbete i Visby under Almedalsveckan fortsätter. Förbundet finns på plats för att påverka politiken i jaktens och medlemmarnas riktning. För oss i syd är det glädjande att frågan om den förlängda jakttiden på råbock i syd togs upp, dock lämnade nog svaren övrigt att önska...

2022-07-05

Idag anordnade förbundet en politikerdebatt med alla partier inbjudna. Att älg, fjälljaktsfrågan och varg är de viktigaste frågorna för förbundets medlemmar just nu, är det ingen tvekan om.  Här är sändningen, där politikerna svarar på förbundets frågor om jakt och viltförvaltning.

Sevärt och ger en bra fingervisnng om vart de olika partierna står i jaktliga frågor.
Se inspelningen nedan!