Kalmar län

Foto:Hans Ring

Till medlemmar i Högsby jaktvårdskrets!

Högsby jvk kommer att lotta ut en viltundersökareutbildning för en person bland de jaktlag som slutrapporterar allt fällt vilt i Viltdata eller via pappersutskicket innan den 10 september.

2022-08-23

Det är många jaktlag som rapporterat redan men många har inte slutrapporterat sina uppgifter.

Absolut sista datumet att få in siffrorna överhuvudtaget är sista september då rapporten går iväg den 1 oktober till Naturvårdsverket efter det är dörren stängd.
För att bevara jakten som den är idag är det av yttersta vikt att alla går in och rapporterar sin avskjutning, det är våra siffror som räddar jakten.

Vi uppmanar alla jägare att gå in och kolla att det ser rätt ut i sin rapport, samt att den verkligen är ivägskickad. Behöver du hjälp med detta så kontakta jaktvårdskonsulent Fredrik Zethraeus på 010-5847046 eller fredrik.zethraeus@jagareforbundet.se