Kalmar län

Foto:Hanna Oscarsson

Jägareförbundets hundinstruktörer visar 4 lätta steg på Ölands Skördefest!

På Ölands Skördefest kommer det att finnas en hel del för alla hundintresserade. Fredagen den 30 september kommer Jägareförbundets hundinstruktörer Kalmar Län visa upp Jakthundslydnad Fyra Lätta Steg. Vi finns på plats på Ribes Läder och uppvisningen startar kl. 13:00. Är du intresserad och vill ha hjälp med din hund så finns möjligheten att få det denna dag.

Foto:Erica Lindquist

2022-09-14

Vill du passa på att få hjälp med just din hund? Då anmäler du dig till Birger Fransson 076-0464212 eller via mail franssonbirger@gmail.com

Vid anmälan vill vi veta följande
Hundens ålder
Vad vill du ha hjälp med och vilka problem har du med hunden?
Vad har hunden för arbetsuppgift? Jakt, spårning, sök, apportering mm
Har ni flera hundar hemma?
Är hunden fullt frisk?

Vi kommer arbeta med hundarna och ge er råd om hantering, injagning mm och vi kommer träna korta pass låta hunden vila och sedan tar vi ut den igen. Uppvisningen kommer att ta ca 1,5- 2 timmar beroende på hur många hundar det är och hur det går med hundarnas träning utveckling.

Uppvisningen/ träningen är gratis för hundekipagen

Välkommen att anmäla er till en trevlig dag på Öland

Birger Fransson 076-0464212
Jenny Strand 073-3442177