Kalmar län

Foto:Erica Lindquist

Vi behöver hjälp på Ölands Skördefest, har du tid?

På Ölands Skördefest finns Jägareförbundet Kalmar län samt NVR på plats vid Ribes fritidsbutik, Tävelsrum i höjd med Ölands Skogsby. Vi har massa roliga aktiviteter med fokus på jakthund, eftersök, barn och ungdom, trofébedömning, styckning, VR skyttesimulator och massa mer. Men vi behöver hjälp! Kanske av dig?

Foto:Erica Lindquist

2022-09-17

Vi behöver hjälp med att hålla koll på montern, luftgevärsskyttet, sköta VR simulatorn GAIM i tältet, grilla korv snacka jakt och viltvård, koka kaffe och spika fågelholkar och massa mer!

Framförallt lördag mellan 09-18 och söndag mellan 09-16, men även fredag eftemiddag mellan 16-20.

Kan du tänka dig att grilla lite korv eller bara stå med och snacka jakt och dricka kaffe, hålla elden brinnande?

Har du jakthund med som gillar folk och barn så är det toppen.

Anmäl till Erica på mejl HÄR! eller till Kenga på mejl HÄR!

Vi bjuder dig som ställer upp på korv och kaffe samt en kepa från förbundet. Även milersättning går att få om ni kört en bit. Kan du bara 3-4 en av dagarna timmar är det också hjärtligt välkommet!