Vår webbplats använder cookies. Surfar du vidare betyder det att du accepterar du dessa cookies. Jag förstår
Jägareförbundet finansieras framför allt av medlemsavgifter men också av det Jakt- och viltvårdsuppdraget.
Läs vidare »
Per Frisell håller i styckningskursen.
Sista veckan i april höll Västervik Norra och Västervik Södra jaktvårdskretsar en jättetrevlig aktivitet på Tema Viltmat. Kretsarnas medlemmar fick träffas och träna sina kunskaper i både styckning och matlagning.
Ulrika Karlsson Arne håller föredrag
2023-04-28
Allt på Temat Viltmat rymdes under kvällen. Det gavs möjlighet att lära sig mer om bland annat grillstyckning inför sommaren med Pelle Frisell. Deltagarna fick bland mycket annat lära sig hur man får fram en fin fjärilskotlett, här behövde man även lära sig att använda bandsåg för att lyckas med detta.
Parallellt med styckningen fick deltagare laga mat under överinseende av kocken Raymond på Restaurang Smak. Resultatet blev en fantastisk fin Wallenbergare som senare fick avnjutas av alla medlemmar
Kvällen avlutades sedan med en mycket uppskattad föreläsning -Från skog till bord- av "Swedish Venatrix" Ulrika Karlsson Arne som bland annat arbetar med kommunikation på sociala medier och Viltmat på Svenska Jägareförbundet.
Tack till alla som gjorde kvällen möjlig och till alla er som kom.//Per Frisell
Här nedan följer lite bilder från kvällen: