Kronoberg

Välkommen till webbinarium Nyskapande naturvård

Tema: Vad kan vi göra för däggdjuren i skogen? När: onsdagen den 22 november kl 19.00-20.00

2023-10-25

När: onsdagen den 22 november kl 19.00-20.00

Tema: Vad kan vi göra för däggdjuren i skogen?

Målgrupp: Skogsägare som är nyfikna på vilka åtgärder man kan/ska göra för däggdjuren som finns i våra skogar.

Vad behöver viltet? Vilka växtarter är mest begärliga? Vilka långsiktiga åtgärder kan man göra? Vad kan man göra på årligbasis? Vilka generella åtgärder och riktade åtgärder finns?

Elias Turesson, jaktvårdskonsulent på Svenska Jägareförbundet, berättar och visar hur man ska tänka och göra på sin fastighet för att gynna skogens olika däggdjur. Allt från viltets behov till praktiska åtgärder. Som tillsammans ökar variationen och mångfalden vilket gynnar alla fastighetens invånare.

OBS! Anmälan senast den 21 november på denna länk. Länk till webbinariet skickas ut efter anmälan.

För frågor kontakta Josefine Gustafsson, projektsamordnare,  info@josefinegustafsson.se

Inbjudan som PDF

Kostnadsfritt!