Resultat från Regionmästerskap - Svenska Jägareförbundet
bakgrund
MasterPage.Master

Svenska Jägareförbundet

Östergötland

Resultat från Regionmästerskap

Den 5 augusti genomfördes, i regi av Svenska Jägareförbundet Östergötland, Regionmästerskap Eftersök Syd, på Stafsäters Egendom söder om Linköping

2018-08-07

På Stafsäter Egendom genomfördes den 5 augusti 2018 Region Syd:s 1:a Regionmästerskap i Eftersök.
Med tanke på den hetta som råder sedan en tid tillbaka blev förhållandena svåra. Vi hade dagen innan förberett med genomskjutning av vildsvinskropp för att få en ”autentisk” skottplats med bl a kulnedslaget som en del i bedömningen av spåret. Utöver denna punkt fanns ytterligare frågor och andra fynd som skulle hittas och identifieras. Det blev svåra spår med mycket viltstörningar för alla, men humöret och mästerskapet genomfördes i en prestigelös anda som det ska vara, tillsammans med en mycket god stämning!
Jfb Östergötland vill tacka alla deltagarna, både ekipage och funktionärer. Speciellt tack till Johan Ekman på Stafsäter för upplåtande av mark till mästerskapet.
Tack även till hundgruppen Jönköping som kom på besök.

Samling på morgonen för ekipage och spårvärdar

 

Därefter genomgång med förutsättningarna för dagens övning!

 

Spårstart för ekipage 1

Spårstart för ekipage 2

”Skottplats ruta” Här gäller det att hitta allt!

 Från vänster 3:a Johan Andersson Östergötland, 1:a Sven Erik Harrysson & Christer Thomasson Blekinge, 2:a Tomas Harrysson Jönköping,  Mikael  Schounke Kalmar & Anders Pedersen Skåne.

VJ Länsförbundet Hundgruppen gm / Stephan Mårtensson

 

  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
Tillbaka till överblick