bakgrund

Svenska Jägareförbundet

Östergötland

Foto: Aleksandr Davydov

Till alla medlemmar i Östergötland!

Våra årsmöten i Kretsar och Länsförbund närmar sig - hur hanterar vi det i skuggan av coronan? Klicka på rubriken ovan.

2021-01-19

Våra kretsårsmöten hålls i februari månad varje år och länsstämman i början på april. Datumen har fastställts sen tidigare men hur årsmötena skall genomföras har varit öppet. Digitala eller fysiska möten? Alla har vi väntat i det längsta med det beslutet för att se varthän covid-19 skulle ta vägen. Dvs skulle smittan minska såpass att det blev tillåtet/rekommenderat att ha fysiska möten med så många deltagare som vi ibland har på årsmötena? Eller är vi kvar i restriktioner? Svaret är nog att fysiska möten blir knepiga att administrera på ett smittsäkert sätt och därför har de flesta kretsar redan nu bestämt att det får bli ett digitalt årsmöte. Tabellen nedan uppdateras i takt med att besluten kommer in. 

Kretsar som väljer digitala möten behöver anmälan om deltagande. Sker genom att medlemmarna fyller i ett anmälningsformulär. Så - du som medlem - leta reda på din krets och klicka på anmälningsformuläret så får du närmare info kring hur det hela ska gå till + att alla årsmöteshandlingar kommer att mailas till  dig innan årsmötet inklusive en inloggningslänk till just ditt kretsårsmöte.  Anmäl dig senast 5 dar innan årsmötet.

Krets Datum Möte Info- och anmälningsformulär
Linköping 4 feb 19:00 Digitalt Länk 
Östgötakustens sjöfågel 6 feb 11:00 Digitalt Kontakta styrelsen
Åtvidaberg 8 feb 19:00 Digitalt Länk
Mjölby 11 feb 19:00 Digitalt Länk
Tåkernbygden 11 feb 19:00 Digitalt Länk till inbjudan
Söderköping/Valdemarsvik 16 feb 19:00 Husby Säteri Länk till inbjudan
Finspång 16 feb 18:30 Digitalt Länk
Ydre 17 feb 19:00 Digitalt Länk
Motala 18 feb 19:00 Digitalt Länk
Ödeshög 24 feb 19:00 Digitalt Länk
Kinda 25 feb 19:00 Digitalt Länk
Norrköping 23 feb 19:00 Digitalt Länk
Boxholm 24 feb 19:00 Digitalt Länk
Länsstämman 7 april 19:00 Digitalt  

Klicka in på info- och anmälningsformuläret där finns det, förutom själva anmälningsdelen, även mötesagendan inkl info om föreläsningar, filmklipp mm. Och även en mera teknisk beskrivning av hur det digitala mötet kopplas upp och hur det går till vid omröstningar mm.

Så - anmäl dig till ditt kretsårsmöte och var med och påverka hur vi ska lägga upp arbetet i våra kretsar framöver. Vad vi ska satsa på och hur prioriteringarna behöver göras.  (Normalstadgarna för kretsar hittar du här

En snabbmanual för digitala möten med Google Meet hittar du här inklusive en länk till ett Meet möte där du kan testa uppkoppling och hur man gör i ett digitalt möte. Vi har medlemmar som är med på alla dessa tider och visar och  svarar på dina frågor kring tekniken.  

Tillbaka till överblick