S Älvsborg

Föreläsning om Hundars mentala utveckling

JAQT Södra Älvsborg bjuder in till föreläsning om Hundars mentala utveckling, stress och motivation - från valp till vuxen.

2018-03-06

Lars Jos Ronnby är hundinstruktör och har mångårig erfarenhet av hundar och hundars beteenden. Han håller kurser, föreläsningar och är gärna behjälplig när en husse/matte får problem. Jos är också, av Jägarförbundet, certifierad jakthundsinstruktör och håller även utbildning för blivande hundinstruktörer.

Föreläsningen riktar sig till ALLA hundägare, oavsett ras, storlek eller ägarsyfte. På plats finns Forndalens för att visa och sälja sina hund- och fritidsartiklar.

Ulricehamns hunddagis och Jägarförbundet finns på plats för att svara på frågor.

Den 22 mars kl.18,30 – ca.21,00 på Nyboholm, Företagarnas hus, Ulricehamn.

Inträde 100kr (kontant eller swish). Ingen föranmälan.

Vi bjuder såklart på fika i pausen!

Inbjudan