Jägarna på Rådde byggde fin grillkåta - Svenska Jägareförbundet
MasterPage.Master

S Älvsborg

Ingvar Gabrielsson och Bosse Persson är mycket nöjda med den fina grillstugan i Råddeskogen. Foto: Lennart Appelqvist.

Jägarna på Rådde byggde fin grillkåta

Slut på att sitta ute och frysa i regn och rusk och grilla korv. Råddekommittén i länsföreningen Södra Älvsborg byggde en jättefin grillkåta i skogen.

2019-04-09

En grillkåta i skogen är det senaste som Råddekommittén har fixat. Konstruktör är Ingvar Gabrielsson och ett flertal veteranjägare hjälptes åt med uppförandet. Sponsorer för anläggningen alltifrån röjning, grundplanering och material ordnades. Hushållningssällskapet, Enets gård, Torps lantbruk, Erik Larssons Bygg AB, Derome, Nymans Målarservice och Jägareförbundet samt inte minst ideellt arbete stod för det hela. Grillkåtan har testats under höstens jakter och fungerar alldeles utmärkt. Tillgängligheten är god även för rullstolsburna. Ett verkligt fint exempel på medlemsnytta i Jägareförbundet.