Bredared arrangerade länsmästerskapet - Svenska Jägareförbundet

S Älvsborg

Bredared arrangerade länsmästerskapet

Totalsegraren Karl-Johan Brindbergs, Skaraborg, flankeras av tvåan Anders Benjaminsson och trean Marcus Johansson. Foto: Annica Georgson.

2019-06-14

Länsmästerskap Södra Älvsborg och Skaraborg i Jägareförbundets Jaktskytte avgjordes den 8 juni på Bredareds Sportskytteklubb. Tävlingen totalt vanns av Karl-Johan Brindbergs, Skaraborg med 376 poäng. Andraplatsen tog Anders Benjaminsson, Södra Älvsborg med 365 poäng och tredjeplatsen gick till Marcus Johansson, Södra Älvsborg med 359 poäng.

Länsmästerskap för Södra Älvsborg vanns av Anders Benjaminsson. Marcus Johansson blev tvåa och Carl-Otto Dahlén kom på tredje plats. Dessa tre är uttagna till Jägar SM i Krokom. Vi håller tummarna för bra resultat där också!

Länk till resultatlista: