Svenska Jägareförbundet

Meny

Köpvillkor kurs

Priser på kurser

Utbildningar och temakvällar som produceras och genomförs med stöd av Jakt- och viltvårdsuppdraget är öppna för alla, har ett pris och leds i regel av personal eller särskilt utbildad instruktör.
Föreningsdrivna kurser har tagits fram med medel från Svenska Jägareförbundets medlemsavgift. Kurserna vänder sig i första hand till dig som medlem, har ett rabatterat medlemspris och kan innehålla ytterligare medlemsförmåner.

Anmälan

Anmälan är bindande och enklast bokar du din utbildning via webben. Vi tar också emot din anmälan via e-post eller telefon. Kontaktuppgifter finns i informationen till respektive kurs. Deltagarna bereds plats i den ordning som anmälningarna kommer in – boka i god tid!

Bekräftelse

Bekräftelse på bokning skickas via mail vid bokningstillfället.

Betalningssätt

Vid bokning online betalas kursen direkt via Swish eller kortbetalning.
Vid telefon- och övrig bokning skickas faktura på kursen via e-post. Fakturan ska vara betald före kursstart.

Avbokning

Beställaren kan utan kostnad avbeställa kursen intill 8 dagar före kursstart, därefter debiteras 50 procent av det avtalade priset fram till 4 dagar före kursstart. Vid avbokning 3 dagar eller senare före kursstart debiteras hela summan.
Vid sjukdom behöver beställaren uppvisa ett läkarintyg för att få tillbaka pengarna.

Information om kurser

Detaljerad information om kursen skickas cirka två veckor före kursstart.

Reservation för förändringar

Svenska Jägareförbundet förbehåller sig rätten att ställa in kursen av orsaker som exempelvis sjukdom eller om deltagarantalet är för lågt. Vi ansvarar inte för de fall då utbildningsverksamheten hindras direkt eller indirekt genom åtgärd från myndighet, strejk, blockad, lockout oväder, brand eller annat som står utanför Svenska Jägareförbundets kontroll.

Vi förbehåller oss rätten att justera våra priser och ovanstående villkor.

Personuppgifter 

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Uppgifterna som du lämnar vid anmälan är de uppgifter vi kommer att behandla om dig. Dina uppgifter kommer att behandlas för genomförandet av kursen. För att läsa mer om hur Svenska Jägareförbundet behandlar personuppgifter, besök www.jagareforbundet.se. Du kan även kontakta Svenska Jägareförbundets dataskyddsombud genom att ringa 077-18 30 300.

OBS! Köpvillkoren gäller för både enskilda och gruppbokningar.


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2020-10-14 2022-02-17