Svenska Jägareförbundet

Meny

Foto: Anders Broby

Styckning av vilt

 När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.

Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.

Längd:
Teori och praktik, en dag.

Mål:
Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskaper om:

  • Livsmedelshygien.
  • Anatomisk styckning.
  • Styckdetaljerna och till vad de kan användas i köket.

Endast ett fåtal platser kvar.

Utbildning

Datum

Platser kvar

Pris

Visa fler...
  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2017-09-19 2018-10-28