2021-09-10 Öster Malma - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Styckning av vilt

När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.

Plats

Öster Malma

Sista bokningsdatum

20 aug

Startar

10 sep 09:00

Slutar

10 sep 17:00

Längd

1 tillfälle (1 dag)

Måltid

Ja

Platser kvar

0 av 8

Logi

Nej

Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.

Längd:
Teori och praktik, en dag.

Övrigt

Kaffe och lunch ingår i priset. Mer information skickas efter anmälan.

Kursledare

Kenth Tomas Pontus Wrangel

Pris - ungdom

2400 kr

Ordinarie pris

2400 kr

Ungdom medlemspris

2400 kr

Medlemspris

2400 kr

{{ firstName }} {{ surName }}
{{ memberId }}
{{ currentPrice }} kr
Var god ange din e-postadress
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ditt mobiltelefonnummer
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Styckning av vilt
10 sep 09:00 - 10 sep 17:00
{{ currentPrice }} kr
Var god ange ett giltigt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDD-XXXX
När du anger ditt personnummer kontrolleras det mot vårt medlemsregister. Alternativt hämtar vi dina adress- och personuppgifter vi behöver för att fullfölja din bokning.
{{ personalIdentityNumber }}
{{ fullAddress }}
{{ email }}
{{ mobilePhone }}
redigera uppgifter
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Styckning av vilt
10 sep - 10 sep
{{ currentPrice }} kr
  • Maila
  • Skriv ut

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Livsmedelshygien.
  • Anatomisk styckning.
  • Styckdetaljerna och till vad de kan användas i köket.

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Siw Eriksson

siw.eriksson@jagareforbundet.se

010-5847669