2022-02-03 Öster Malma - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Styckning av vilt

När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.

Plats

Öster Malma

Sista bokningsdatum

27 jan

Startar

03 feb 09:00

Slutar

03 feb 17:00

Längd

1 tillfälle (1 dag)

Måltid

Ja

Platser kvar

5 av 8

Logi

Nej

Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.

Längd:
Teori och praktik, en dag.

Köpvillkor >>

Övrigt

Kaffe och lunch ingår i priset. Mer information skickas efter anmälan.

Kursledare

Pontus Wrangel

Medlemspris

2900 kr

Ungdom medlemspris

2900 kr

Ordinarie pris

2900 kr

Pris - ungdom

2900 kr

{{ firstName }} {{ surName }}
{{ memberId }}
{{ currentPrice }} kr
Var god ange din e-postadress
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ditt mobiltelefonnummer
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Styckning av vilt
03 feb 09:00 - 03 feb 17:00
{{ currentPrice }} kr
Vi har dina uppgifter sen tidigare, var god logga in för att vi ska kunna hantera din bokning samt ge dig ett korrekt pris.

OBS! När du skapat ett konto/loggat in för att boka kurs, klicka på Boka igen!

Saknas din e-postadress i systemet ber vi dig kontakta medlemsservice som då lägger in din kurs manuellt.
Telefon 020-22 00 10
E-post medlem@jagareforbundet.se
{{ fullAddress }}
{{ email }}
{{ mobilePhone }}
Styckning av vilt
03 feb - 03 feb
{{ currentPrice }} kr
Var god ange ett giltigt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDD-XXXX
När du anger ditt personnummer kontrolleras det mot vårt medlemsregister. Alternativt hämtar vi dina adress- och personuppgifter vi behöver för att fullfölja din bokning.
{{ personalIdentityNumber }}
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Styckning av vilt
03 feb - 03 feb
{{ currentPrice }} kr
  • Maila
  • Skriv ut

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Livsmedelshygien.
  • Anatomisk styckning.
  • Styckdetaljerna och till vad de kan användas i köket.

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Siw Eriksson

siw.eriksson@jagareforbundet.se

010-5847669