Svenska Jägareförbundet

Meny

Foto: Ilia Nesolenyi/Mostphotos

Tillvaratagande av vilt

Hur du behandlar viltet efter skottet betyder mycket för slutresultatet i köket. Den här kursen tar upp allt från styckning till förvaring. 

Plats

Öster Malma

Sista bokningsdatum

29 sep

Startar

20 okt 09:00

Slutar

21 okt 15:30

Längd

1 tillfälle (2 dagar)

Måltid

Ja

Platser kvar

4 av 12

Logi

Ja

Kursen ger dig kunskap om hur vilt av olika slag tillvaratas och hanteras som råvara. Vi behandlar betydelsen av samt lär oss tillämpa god livsmedelshygien. Knivar och knivvård och övrig lämplig utrustning. Under kursen varvas teori och praktik. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om hantering av vilt efter skottet.

Köpvillkor >>

Övrigt

Logi och måltider ingår.
Mer information skickas efter anmälan.

Kursledare

Pontus Wrangel

Medlemspris

5300 kr

Ungdom medlemspris

5300 kr

Ordinarie pris

5300 kr

Pris - ungdom

5300 kr

Redan bokad

Du har redan bokat dig för denna kurs. Önskar du boka ytterligare platser på kursen för annan person behöver vi uppgifterna för personen ifråga.

{{ firstName }} {{ surName }}
{{ memberId }}
{{ currentPrice }} kr
Var god ange din e-postadress
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ditt mobiltelefonnummer
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Tillvaratagande av vilt
20 okt 09:00 - 21 okt 15:30
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Vi har dina uppgifter sen tidigare, var god logga in för att vi ska kunna hantera din bokning samt ge dig ett korrekt pris.

OBS! När du skapat ett konto/loggat in för att boka kurs, klicka på "Boka" igen!

Saknas din e-postadress i systemet ber vi dig kontakta medlemsservice som då lägger in din kurs manuellt.
Telefon 020-22 00 10
E-post medlem@jagareforbundet.se
{{ fullAddress }}
{{ email }}
{{ mobilePhone }}
Tillvaratagande av vilt
20 okt - 21 okt
{{ currentPrice }} kr
Var god ange ett giltigt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDD-XXXX
När du anger ditt personnummer kontrolleras det mot vårt medlemsregister. Alternativt hämtar vi dina adress- och personuppgifter vi behöver för att fullfölja din bokning.
{{ personalIdentityNumber }}
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Tillvaratagande av vilt
20 okt - 21 okt
{{ currentPrice }} kr
  • Maila
  • Skriv ut

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Flåning
  • Grovstyckning
  • Finstyckning
  • Förvaring
  • God livsmedelshygien

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Siw Eriksson

siw.eriksson@jagareforbundet.se

010-5847669