Svenska Jägareförbundet

Meny

Foto: Ilia Nesolenyi/Mostphotos

Tillvaratagande av vilt

Hur du behandlar viltet efter skottet betyder mycket för slutresultatet i köket. Den här kursen tar upp allt från styckning till förvaring. 

Plats

Öster Malma

Sista bokningsdatum

02 okt

Startar

19 okt 09:00

Slutar

20 okt 15:30

Längd

1 tillfälle (2 dagar)

Måltid

Ja

Platser kvar

0 av 12

Logi

Ja

Kursen ger dig kunskap om hur vilt av olika slag tillvaratas och hanteras som råvara. Vi behandlar betydelsen av samt lär oss tillämpa god livsmedelshygien. Knivar och knivvård och övrig lämplig utrustning. Under kursen varvas teori och praktik. Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången kurs ska ha grundläggande kunskaper om hantering av vilt efter skottet.

 

Köpvillkor >>

 

Övrigt

Logi och måltider ingår.
Mer information skickas efter anmälan.

Kursledare

Kenth Tomas Pontus Wrangel

Medlemspris

6900 kr

Ungdom medlemspris

6900 kr

Ordinarie pris

6900 kr

Pris - ungdom

6900 kr

Kurstillfället har passerat sista bokningsdatum.
Redan bokad

Du har redan bokat dig för denna kurs. Önskar du boka ytterligare platser på kursen för annan person behöver vi uppgifterna för personen ifråga.

{{ firstName }} {{ surName }}
{{ memberId }}
{{ currentPrice }} kr
Var god ange din e-postadress
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ditt mobiltelefonnummer
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Tillvaratagande av vilt
19 okt 09:00 - 20 okt 15:30
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Avbryt
Saknas din e-postadress i systemet ber vi dig kontakta medlemsservice som då lägger in din kurs manuellt.
Telefon 020-22 00 10
E-post medlem@jagareforbundet.se
{{ fullAddress }}
{{ email }}
{{ countryCode + ' ' + mobilePhone }}
Tillvaratagande av vilt
19 okt - 20 okt
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar din bokning och sparar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Avbryt

Om du är medlem eller om vi har dina uppgifter sen tidigare behöver du logga in för att boka kursen.

Var god ange ett giltigt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDD-XXXX
Var god ange ett giltigt födelsedatum i formatet ÅÅÅÅMMDD
{{ personalIdentityNumber }}
Var god ange en giltig e-postadress
E-postadressen är upptagen
Var god ange ett giltigt mobiltelefonnummer
Tillvaratagande av vilt
19 okt - 20 okt
{{ currentPrice }} kr
Vi kontrollerar din bokning och sparar dina uppgifter i våra system, det kan ta lite tid, ha tålamod
Avbryt
  • Maila
  • Skriv ut

Mål

Efter genomgången kurs ska deltagarna ha grundläggande kunskap om:

  • Flåning
  • Grovstyckning
  • Finstyckning
  • Förvaring
  • God livsmedelshygien

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta oss gärna

Siw Eriksson

siw.eriksson@jagareforbundet.se

010-5847669