Svenska Jägareförbundet

Meny

Jaktvårdskonsulent Östergötland

Vi är ett litet arbetsteam som tillsammans löser de frågeställningar som ingår i vår verksamhet. Du arbetar under stor frihet och har ett stort egenansvar med möjligheter att planera din egen tid och dina uppgifter.

Möjlighet att delvis arbeta på distans och utgå från hemmet finns. Arbetet ger möjlighet till personlig utveckling inom många och varierande frågor inom viltförvaltning.

Tjänsten innebär i första hand ansvar för viltförvaltningsfrågor i Östergötlands län. Samverkan och samarbete med myndigheter, främst länsstyrelsen, men även andra organisationer är en naturlig del av arbetet. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att utbilda och informera om praktisk jakt och viltförvaltning till både medlemmar och allmänhet men också att vara ett stöd i viltförvaltningen till våra förtroendevalda.

Du är öppen, utåtriktad och kommunikativ. Att möta människor och media ser du som en positiv del av arbetet. Som individ är du ödmjuk och har lätt för att se frågor ur olika perspektiv. Din förmåga att samarbeta är väl beprövad. Du ska trivas med att arbeta självständigt men också i team. Det krävs att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Vi lägger särskild vikt på kunskap och förmåga att hantera jakt- och viltförvaltningsfrågor.

Vi söker dig med lämplig utbildning och bakgrund, kanske är du viltmästare eller har en biologisk, skoglig eller agrar högskoleutbildning. Du har gärna pedagogiska erfarenhet. Du ska även inneha körkort samt tillgång till bil. Arbetet kräver goda data/IT-kunskaper.

Det är meriterande om du har följande erfarenheter:

  • Arbete med myndigheter och organisationer som verkar inom skogs- och jordbruk.
  • Inventeringsmetoder av vilt och skog
  • Kunskap om lagstiftningen rörande Jakt och vilt
  • Pedagogiskt arbete
  • Erfarenhet från arbete inom föreningsliv

Arbetstiden är oregelbunden, vilket innebär att arbetet ibland är förlagt till kvällar och helger.

Placeringsort är Jönköping.

Tillträde är snarast möjligt eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

För mer information om tjänsten kontakta regionchef Mariana Skoglund, 010-584 73 37, mariana.skoglund@jagareforbundet.se . Fackliga kontaktpersoner är Björn Sundgren 010-5847 677 (Unionen) och Niklas Lundberg 010-5847 344 (Akademikerförbunden).

Ansökan med CV och personligt brev sänds till e-post: jobba@jagareforbundet.se

Sista ansökningsdatum är den 14 augusti.


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2022-06-27 2022-06-27