Operativ VD Öster Malma - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Operativ VD Öster Malma

Öster Malma ligger i hjärtat av Sörmland, nära Stockholm och Mälardalen. Naturen, det vilda, miljön och maten gör Öster Malma till en unik upplevelse.

I Wildlife Park finns stort hägn där du på nära håll får se både älg, mufflon, kron- och dovhjort. I restaurangen står förstås vilt på menyn, alltid med råvaror från det egna viltslakteriet. Det vackra 1600-talsslottet bjuder på jakthistoria och modern naturkonst. I gårdsbutiken finns såväl viltkött som hemgjorda marmelader. Hotellet har 33 trivsamma hotellrum (30 dubbelrum och 3 enkelrum) samt 35 bäddar i vandrarhemsstandard, flertalet konferensrum för upp till 200 personer och hotellets prisade restaurang har kapacitet för upp till 300 personer. Hotellet är ett helägt dotterbolag till Svenska Jägareförbundet.

Hela branschen har drabbats hårt av Corona-virusets framfart. Med bakgrund av detta behöver hela verksamheten göra en omstart, och fokus de närmaste åren kommer vara att bygga upp och förvalta verksamheten med de fantastiska fördelar vi har med närproducerat och vår vackra slottsmiljö.

Svenska Jägareförbundet söker nu en engagerad VD som vill leda och driva Öster Malmas hotell-, konferens- och restaurangverksamhet. Du är en ledare som naturligt motiverar, engagerar och coachar dina medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har operativ erfarenhet av att leda medarbetare inom hotell- konferens- och restaurangdrift och du har kunskap inom mat och dryck. Du är prestigelös och du har ett stort engagemang i det du gör. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål.
Du har ett kommersiellt tänk och van vid att skapa försäljningsstrategier, se intäktsmöjligheter och kan omvandla utbud till attraktiva erbjudanden. Du är självgående, resultatorienterad och har en känsla för att hitta affärer. Du har tidigare haft eget budget- och resultatansvar.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Bo Sköld, Generalsekreterare Svenska Jägareförbundet, 072-541 5964, bo.skold@jagareforbundet.se
Du skickar in din ansökan till jobba@jagareforbundet.se. Senast den 1 juni vill vi ha din ansökan.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2020-05-11 2020-05-11