Projektledare för digital viltövervakning - Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet

Meny

Projektledare för digital viltövervakning

Vi står nu inför ett systemskifte inom viltövervakningen, det är numer möjligt att utan särskilt tillstånd använda viltkameror som det finns tiotusentals kameror av, vilka årligen tar miljoner bilder. Dessa möjligheter tillsammans med de möjligheter som öppnas upp med den tekniska utvecklingen kan ge nya möjligheter till en utvecklad viltövervakning.

Vi söker därför en person som kan projektleda och samordna utvecklingen av vår digitala viltövervakning i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet. Vi ser framför oss en kontinuerlig utveckling och kvalitetssäkring av data och metoder under en lång tid framöver. Den vi söker ska ha en lämplig akademisk utbildning t ex inom jord- eller skogsbruk som inkluderar viltförvaltning. Naturligtvis måste du ha kunskap och nyfikenhet för ny teknik, gärna tidigare erfarenhet från arbete med främst viltkameror. Vi ser också gärna en bred och praktisk erfarenhet av jakt och viltförvaltning.

Rollen att projektleda och samordna arbetet med viltövervakningen kräver naturligtvis en god kommunikativ förmåga och social kompetens. Då tjänsten innebär kontakt med media, personal och medlemmar måste du behärska kommunikation i såväl tal, skrift som bild.

Du delar förstås vår värdegrund omfattande öppenhet, respekt och ansvar som framgår av vår verksamhetsplan.

Resor kan förekomma. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, och inleds med sex månaders provanställning. Tillsättning sker efter överenskommelse och placeringsort är vårt Nationella kansli på Öster Malma i Sörmland.

Ytterligare upplysningar lämnas av Riksjaktvårdskonsulent Daniel Ligné 070 - 330 06 73 eller Generalsekreterare Bo Sköld 072 - 541 59 64.

Facklig representant för Unionen är Björn Sundgren 070 - 330 06 77 och för Akademikerförbunden Anders Broby 010 - 584 72 37

Din ansökan vill vi ha senast den 29 februari 2020 till jobba@jagareforbundet.se, märk ansökan ”Digital Viltövervakning”


  • Dela med e-mail
  • Skriv ut
2020-01-30 2020-01-30